I Kyhn er der tre almindelige racer. Det alle de tre racer har tilfælles er, at de alle er skabt af Malvar. De blev omdannet fra skygger, Askebørnene blev lavet fra mørket om natten og skovbørnene fra lyset om dagen, og menneskene som en balance der vejer mellem de to. Alle byerne tilhører menneskene, dog må Askebørn og Skovbørn gerne være i byerne. Ud over disse tre racer, er der et utal af ukendte racer der vandre rundt i Kyhn, man ved ikke rigtig hvor de kommer fra, og hvor de skal hen men nogle gange dukker de op i nærheden af byerne, så nogle enkelte af dem er blevet set.

Menneske

Menneskene er dem der er overvægt af, ihvertfald af det man kender til, de er dem der sidder på byerne, dem der har kongen, og dem der bestemmer. Andre racer har en fordom om at mennesker er grådige og altid sætter deres eget ve og vel foran alle andres.

Askebørn

Askebørnene kaldes ofte nattens børn, da de trives bedst om natten. De kommer fra bjergene eller små landsbyer tæt ved bjergene og de forbindes derfor oftest med minearbejde, hvilket også hænger sammen med, at de ser bedre i mørke end f.eks. menneskene. Blandt de andre racer findes ofte en fordom om, at Askebørn har tendens til at tage fra andres lommer og gemme sig i skyggerne. 

 

Askebørn genkendes på den sorte streg de har hen over deres ansigt, denne streg er for dem et modersmærke, den er aldrig ens fra Askebarn til Askebarn, og er blevet set i mange variationer, den eneste ting der går igen er at stregen altid går fra ører til øre og hen over øjnene. Den kan være tynd, tyk eller være et særligt mønster. Denne racestreg er de født med og ændre sig aldrig.

Skovbørn

Skovbørnene kommer fra skovene, hvilket også er grunden til at de har fået deres navn. De er gode til at bruges skovens omgivelser, jage i skoven og at finde urter og bær. De fleste skovbørn er de fødte jægere, de lærer fra en ung alder at kunne befærde sig i skoven og bruges dens ressourcer for at overleve. Skovbørnene er på mange punkter et meget fredeligt folk, som oftest ses handle med menneskene. Blandt de andre racer er der en fordom om, at skovbørn er de mere primitive. 

 

Skovbørnene kan genkendes på deres grønne streg hen over deres ansigt, disse er som modersmærke for dem, og hver enkelt af dem har deres eget unikke træk. Den er aldrig ens fra skovbarn til skovbarn, den eneste ting der går igen er at stregen altid går fra ører til øre og hen over øjnene. Den kan være tynd, tyk eller være et særligt mønster. Denne racestreg er de født med og ændre sig aldrig.

Luk menu