De forskellige samfundslag, hvordan de spilles og hvad man kan forvente, samt hvordan livet er i de forskellige samfundslag. Hvordan ser de forskellige samfundslag på hinanden

Højadelig

Man er enten født som højadelig eller har giftet sig til dem. Der er tolv familier, tre store og ni små. Det er disse familier, der styrer diverse byer i Kyhn. Det er forskelligt fra familie til familie, hvordan de ser på borgerne i Kyhn.

Højadelig er ikke en mulighed at spille til scenariet

Lavadelig, herunder riddere

Lavadelig er noget man enten er født til ved at være søn eller datter af en greve eller en borgherre, eller en titel man kan få hvis man har gjort sig ekstra bemærket, enten i kamp eller med sin dygtighed inde for forskellige kompetencer. Mange af disse folk føler sig bedre end den almene befolkning.

Hvis du spiller adelig, bliver du hevet ind i det politiske spil, og der er en forventning til at du kan spilfordele og give plot ud til andre spillere

Præst

Præster er set på niveau med de lavadelige og har rettigheder som lavadelig, de er i mange år blevet brugt til at vejlede adelsfamilier, og give håb til borgerne.

Hvis man ønsker at spille præst, skal man være klar på at spille gudespillet, man skal holde gudstjeneste, og følge det aspekter man har valgt.

Borger

I denne gruppe ligger de almene borger som bager, smede, bønder og diverse andre arbejdende i landet, det er dem der har hus, og indkomst. Disse borgere har ofte stor respekt for adelen, da de ved den er nødvendig at have i Kyhn, selv om de ikke altid syntes adelen er de bedste rent personligt, så ved det også, at man ikke trodser adelen uden konsekvenser.

Borger er dem der er flest af, de kommer til at være dem der bære det almene spil der er, borgerne har en vigtig rolle at spille i samfundet. Landet kan ikke fungere uden deres borgere

Fattige, tiggere, hjemløse

De fattige og tiggerne er næsten det laveste i samfundet, hvis du er født uden noget, er det næsten umuligt at komme op, alle ser ned på en og hvis man mangler en syndebuk, så er de ved de fattige man finder dem.

Hvis man spiller en af de fattige, skal man være klar til hårdt spil, der er nok mange der ignorerer en og taler ned til en, hvis man ikke ønsker denne slags spil, skal man ikke spille en del af det fattige.

Kættere/mager

Kætter er i mange år bare blevet dømt til døden, efter de har fundet ud af at de kunne magi, og er kun for ganske nyligt blevet godkendt som en slags borger, stadig det laveste af det lave, endda under tiggere og hjemløse. De skal alle sammen, ved lov være en del af den kætter orden der blev lavet for halvt år siden. Hvis man er kætter og en del af ordene bliver man brændemærket så alle kan se, hvad man er, og hvis man ikke er en del af ordenen, bliver man slået ihjel, hvis folk finder ud af, at man er kætter.

Kættere er det nederste i samfundet, der er meget få der kan lide en og mange der frygter en for de kræfter man har. Dog er kættere en vigtig del af samfundet, men også en meget uønsket part i samfundet, eftersom der ikke rigtig er nogle der ved, hvor langt kætterens kræfter rækker.

Luk menu